Kanto

KANTA-ASIAKASJÄRJESTELMÄ

Mediasignal Kanto on yritysten ja yhteisöjen asiakasviestintätarpeisiin kehitetty kanta-asiakasjärjestelmä. Kanton tuotekehityksen perustana on yli 10 vuoden ajan asiakkaidemme kanssa yhteistyössä kehittämämme selainpohjainen kanta-asiakasrekisteri ja uutiskirjejärjestelmä.

Uuteen kokonaisuuteen voidaan liittää kanta-asiakkaita palveleva personoitu mobiilikortti.

Tutustu

Robuster

PROJEKTINHALLINTAOHJELMISTO

Robuster on Mediasignalin kehittämä ohjelmisto projektinhallintaan, joka palvelee tehokkaana ratkaisuna projektiluontoisten töiden hallinnassa sekä lakisääteisessä työajanseurannassa.

Tutustu

Intra- ja extranet

SISÄISEEN JA ULKOISEEN VIESTINTÄÄN

Intra- ja Extranet-ratkaisut tarjoavat työkaluja sekä organisaation yhteisöllisyyttä tukevaan sisäiseen viestintään että yhteistyökumppaneiden väliseen kommunikaatioon.

Kysy lisätietoa

Kuvapankki

AINEISTONHALLINTAAN

Yli 10 vuotta kehittämämme kuvapankkiohjelmisto on turvallinen ja tehokas keino aineistojen tallennukseen sekä jakeluun. Kuvapankki sopii moneen käyttötarkoitukseen.

Se voi olla kuvapankki, aineistopankki, materiaalipankki, mediapankki tai dokumenttien jakeluun tarkoitettu järjestelmä. 

Tutustu

Verkkokauppa

SÄHKÖISEN KAUPANKÄYNNIN RATKAISU

Mediasignalin eCommerce verkkokauppa-ohjelmiston avulla B2C tai B2B -verkkokaupan perustaminen ja ylläpito on helppoa.

Verkkokaupparatkaisumme on erittäin monipuolisesti räätälöitävissä. Se voidaan integroida erilaisiin toiminnanohjaus-, taloushallinto- ja tuotehallintajärjestelmiin.

Verkkokauppa voidaan toteuttaa myös kiinteäksi osaksi yrityksen kotisivua.

Kysy lisätietoa