Mediasignal Group

Mediasignal Group on viestinnän, internetratkaisujen ja digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Mediasignal Group

Mediasignal Group muodostuu kolmesta toisiaan täydentävästä asiantuntijayhteisöstä, joiden ydinosaamista ovat viestintä, internetympäristö ja digitaalinen liiketoiminta. 
Lähes 20 toimintavuotensa aikana Mediasignal on kehittynyt monimuotoisuudellaan yhdeksi Suomen johtavista alan asiantuntijoista. 

Mediasignalin työn punaisena lankana on yhdistellä viestinnän eri muotoja ja sähköisen liiketoiminnan palveluita sekä tukea näin asiakkaan toiminnan kehittämistä.

Kohdennetut palvelut

Asiakkaamme ovat merkittäviä kaupan, palvelusektorin, teollisuuden ja logistiikka-alan yrityksiä. Asiakkaamme arvostavat pitkäjänteistä kumppanuutta ja näkevät viestinnän osana menestystarinaansa.

Mediasignal Group on ketterä ja sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio. Korkea ammattitaito, luova osaaminen ja idearikkaus kuuluvat signalilaisuuteen. 

Vankkaa osaamista ja kosolti kokemusta

Tiimimme muodostuvat monen alan huippuammattilaisista: käyttäytymistieteiden, graafisen suunnittelun, yritysviestinnän ja -markkinoinnin, liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen sekä IT-alan osaajista. Palveluitamme täydentää kansainvälinen kumppaniverkosto.

Toimintaamme ohjaavat arvot

Yhteistyö
Teemme yhteistyötä sitoutuneesti ja ammattitaitoisesti

Kehittäminen
Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti

Vastuullisuus
Yhteisössämme kaikkia arvostetaan – jokainen ihminen on tärkeä

Tuloksellisuus
Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme

Viestinnällisen ammattitaidon ja kokemuksen lisäksi tiimillämme on vahva ymmärrys eri toimialojen asiakashaasteista, palvelutarpeista ja toimintatavoista. Tältä pohjalta pystymme tuomaan erittäin konkreettisen näkökulman kumppanuuksiimme.

Toni Pato-Oja, Senior Partner, CEO