Mediasignal Group avasi vuodenvaihteessa uuden toimiston Helsinkiin Merimiehenkadulle. Toimipisteessä pitää majaa kehittäjistä ja myynnistä koostuva tiimi. Tampereen ja Joensuun lisäksi pääkaupungin nuppineula kiinnittyy entistä vahvemmin Mediasignal-kartalla.

Tampereelta on lyhyt matka Helsinkiin, mutta Suomen suurimmalla talousalueella pitää olla paikan päällä. Iso osa työstä tehdään asiakkaiden kanssa pääkaupunkiseudun  neukkareissa ja projektihuoneissa. Myös meille halutaan tulla käymään. Vaikka nykyaikainen digityö on ajasta ja paikasta riippumatonta, kaipaavat asiantuntijamme toisinaan tiimitunnelmaa. Helsingin toimisto tarjoaa myös tilat muualta Suomesta reissaaville mediasignalilaisille.

Mediasignal digitalisoi asiakkaidensa liiketoimintaa avoimeen lähdekoodiin pohjautuvilla teknologioilla. Liiketoiminnan ytimessä olevia ratkaisuja on suunniteltu ja toteutettu asiakkaille yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Mediasignal on kasvanut viime vuosina reippaasti ja kannattavasti. Helsingin toimiston avaaminen on osa yrityksen kasvustrategiaa. Tilat skaalautuvat useamman uuden ammattilaisen tarpeisiin.

Helsingin toimistoa ryhtyy vetämään account manager Jussi Salovaara. Jussilla on kymmenen vuoden kokemus digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijatehtävistä ja ohjelmistoratkaisujen myynnistä globaalisti ja paikallisesti toimiville suomalaisille yrityksille sekä julkiselle sektorille. Mediasignalin vahva tekninen osaaminen ja näkemyksellisyys digitaalisten palveluiden suunnittelusta saavat Jussista innokkaan sanansaattajan Helsinkiin. Kutsu meidät ideoimaan kanssanne tai tule käymään toimistollamme Punavuoressa!