browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin

Hakukone­optimointi ja analytiikka.

Verkkopalvelun yksi tärkeimmistä liiketoimintatavoitteista on haluttujen kohderyhmien tavoittaminen.

Verkkopalvelun yksi tärkeimmistä liiketoimintatavoitteista on haluttujen kohderyhmien tavoittaminen. Hakukoneoptimoinnilla (SEO) ja hakukonemarkkinoinnilla (SEM) voidaan parantaa sivuston löydettävyyttä hakukoneissa. Näkyvyyden kehittäminen vaatii taustatiedon keräämistä ja jäsentämistä ymmärrettävään muotoon, jossa apuna voidaan käyttää analytiikan työkaluja, kuten Google Analyticsia.

Hakukone­optimointi

Hakukoneoptimointi kuuluu olennaisena osana verkkopalvelutoteutuksiimme. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi hakukonelöydettävyys tulee huomioida jo sivuston konseptisuunnitteluvaiheessa sekä sisällön ja rakenteen suunnittelussa. Toki hakukonelöydettävyyttä voidaan parantaa myös jälkikäteen uudelleen jäsentämällä sivuston sisältöjä. Hakukoneoptimoinnin tulokset ovat mitattavissa ja toimitamme aina selkokielisen raportin asiakkaillemme optimoinnin tuloksista.

Kysy lisää hakukoneoptimoinnista

Google AdWords - hakukonemainonta

Palvelupakettiimme sisältyy AdWords–mainosten suunnittelu ja luonti, mainonnan ylläpito sekä raportointi. Ylläpitoon sisältyy kampanjan budjetin ja toteutuneiden klikkausten seuranta ja seurannan perusteella kampanjaan tehtävät muutokset. Palveluun sisältyy kuukausittainen raportti kampanjan tilanteesta kehitysehdotuksineen. 

Pyydä tarjous Google-mainonnasta

Analytiikka

Verkkopalveluiden tavoitteellisessa kehittämisessä, tavoitteiden asettaminen, niiden toteutumisen seuranta ja analysointi on kaiken perusta. Google Analytics on erinomainen, ilmainen työkalu, jolla voidaan seurata monipuolisesti sivustonne kävijöitä ja kehittää sähköistä liiketoimintaanne perustuen mitattuihin faktoihin. Google Analyticsin monipuolisuudesta johtuen sen tehokas käyttö vaatii perehtymistä. Tähän tarpeeseen olemme laatineet Google Analytics-koulutuspakettimme, jossa keskitytään tavoitteellisen analytiikan suunnitteluun ja hyödyntämiseen.

Kysy lisää Analytics-koulutuksestamme

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille kuinka ottaa sinuun yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

* Vaaditut kentä