browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin

Konseptointi.

Konseptointi on ideointia ja asioiden kuvaamista, jotta kaikille osapuolille syntyisin selkeä, yhteinen käsitys siitä, mitä ollaan lähdössä tekemään.

Konseptointi on ideointia ja asioiden kuvaamista, jotta kaikille osapuolille syntyisin selkeä, yhteinen käsitys siitä, mitä ollaan lähdössä tekemään. Parhaimmillaan konseptoinnissa yhdistyvät luova, raikas ideointi sekä asiantunteva, ideoiden toteutuskelpoisuuden ja hyötyen punnitseminen. Näin löytyy usein odottamattoman tehokkaat ja idearikkaat ratkaisut.

Viestinnässä lähestymme konseptointia kahdella tavalla, markkinoinnin strategisen suunnittelun kautta, jolloin kuvaamme tiivistetysti esimerkiksi yrityksen liiketoiminnan kehittymiseen liittyviä markkinoinnin toimintatapoja ja välineitä, tai yksittäisten toimenpiteiden suunnittelulla, jolloin kuvauksemme liittyvät kohdennettuun formaattiin ja ennalta määritettyyn näkyvyyteen.

___

Esimerkkejä konseptoinnista

Jatke, SOS-Lapsikylä

Jatke Oy

Pitkäaikainen ja monipuolinen kumppanuus Jatkeen kanssa kattaa viestinnän kokonaisvastuun lisäksi operatiivisen toimittajaroolin kaikissa markkinoinnin ja viestinnän tuotannoissa sekä verkkopalvelun kehittämistyössä.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille kuinka ottaa sinuun yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

* Vaaditut kentä