browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin

Ohjelmistokehitys ja tietojärjestelmät.

Toteutamme räätälöityjä selainpohjaisia sovelluksia ja ohjelmistoja alkaen tarvekartoituksesta valmiiseen ohjelmistotuotteeseen sekä ylläpitoon asti. 

 

Toteutamme räätälöityjä selainpohjaisia sovelluksia ja ohjelmistoja alkaen tarvekartoituksesta valmiiseen ohjelmistotuotteeseen sekä ylläpitoon asti. Toteutuksessa hyödynnämme kustannustehokkaita ja tietoturvallisia avoimen lähdekoodin ohjelmistokehyksiä. Ketterä ohjelmistokehitys tarjoaa tehokasta ohjelmistokehitystä juuri sinun tarpeisiisi.

Asiakasprojekteissamme usein esiin nousseita tavoitteita ovat mm. kilpailukyvyn parantaminen, tietovirtojen hallinta ja raportointi sekä uusien palvelujen integrointi liiketoimintaan.

Varausjärjestelmä on hyvä esimerkki asiakastarpeen pohjalta toteutetusta ohjelmistosta, jolla korvattiin paperiset hakemus- ja sopimuskaavakkeet, toimistossa asiointi ja automatisoitiin jonotus. Toteutetulla ratkaisulla säästettiin merkittävästi aikaa käsiteltyä varausta kohden.

Kokonaisvaltaisten järjestelmien lisäksi toteutamme myös mobiilisovelluskehitystä. Teemme ammattitaidolla alusta loppuun mobiilisovellukset yritykselle. Ketterä React Native framework mahdollistaa mobiilisovelluksen julkaisun yhtä lailla App Storessa kuin Google Play -kaupassa ilman moninkertaista kehitysbudjettia. Tutustu tarkemmin mobiilikehitykseemme ja ohjelmistokehitykseemme.

 

Teknologiat

Laravel, PHP, Node.JS, React, React Native, Angular, HTML, Sass

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille kuinka ottaa sinuun yhteyttä, niin keskustellaan lisää!