browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin

Ohjelmistokehitys.

Toteutamme räätälöityjä selainpohjaisia sovelluksia ja ohjelmistoja alkaen tarvekartoituksesta valmiiseen ohjelmistotuotteeseen sekä ylläpitoon asti. 

 

Toteutamme räätälöityjä selainpohjaisia sovelluksia ja ohjelmistoja alkaen tarvekartoituksesta valmiiseen ohjelmistotuotteeseen sekä ylläpitoon asti. Toteutuksessa hyödynnämme kustannustehokkaita ja tietoturvallisia avoimen lähdekoodin ohjelmistokehyksiä. 

Asiakasprojekteissamme usein esiin nousseita tavoitteita ovat mm. kilpailukyvyn parantaminen, tietovirtojen hallinta ja raportointi sekä uusien palvelujen integrointi liiketoimintaan. Kokemuksemme mukaan tällaisissa projekteissa saavutetaan paras lopputulos, kun liiketoiminnan ja tiedonhallinnan ammattilaiset suunnittelevat ratkaisun alusta alkaen tiiviissä yhteistyössä. Aloitamme ohjelmistokehitysprojektit aina yhteisillä suunnittelu-workshopeilla ja kattavalla vaatimusmäärittelyllä.

Varausjärjestelmä esimerkkinä ohjelmistokehitys­­projektista

Hyvä esimerkki asiakastarpeen pohjalta toteutettuun ohjelmistoon on varausjärjestelmä, jolla korvattiin paperiset hakemus- ja sopimuskaavakkeet, toimistossa asiointi ja automatisoitiin jonotus. Toteutetulla ratkaisulla saavutettiin usean sadan prosentin aikasäästö per käsitelty varaus.

Lisätietoa käyttämistämme web-teknologioista

___

Työesimerkkejä ohjelmistokehityksistä

HOK-Elanto, Finnpark

 

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille kuinka ottaa sinuun yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

* Vaaditut kentä