browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin

Strategia ja brändisuunnittelu.

Laadimme selkeän ja käytännönläheisen suunnitelman, joka ohjaa näkyvästi koko yrityksen toimintaa.

Strategia

Laadimme selkeän ja käytännönläheisen suunnitelman, joka ohjaa näkyvästi koko yrityksen toimintaa. Laadittu kokonaisuus on tehokas osa yrityksen viestintää ja markkinointia, johon kuuluvat mm. ydinviesti, yrityksen palvelujen ja tuotteiden asiakashyötyjen avaaminen sekä eri kohderyhmiin suunnatut viestinnän tavoitteet.

Viestintästrategiasta tehdään työkalu, jolla johdetaan markkinointiviestinnän suunnittelua ja operatiivista työtä. Tällä tavoin brändiä on helppo luotsata tavoiteltuun suuntaan.

Brändisuunnittelu

Vahva ja tunnistettava brändi on tärkeä tekijä, kun halutaan luoda markkinoille luotettava ja positiivisesti mieleenpainuva kuva omasta toiminnasta. Parhaimmillaan se kertoo yrityksen tekemisestä, tavoitteista ja yrityskulttuurista. Hyvä brändi puhuttelee myös henkilöstöä, asiakkaita ja sidosryhmiä.

Me lähestymme brändiä strategian kautta joko kirkastamalla sitä tai luomalla uutta. Me suunnittelemme ja kehitämme yrityksille, palveluille tai tuotteille tarinan ja identiteetin.

Selkeä ja visuaalisesti helposti avautuva brändi tukee koko liiketoimintaa, viestintää ja markkinointia.

___

Esimerkkejä strategia- ja brändisuunnittelusta

Jatke, Tampereen Vuokra-asunnot

Jatke Oy

Pitkäaikainen ja monipuolinen kumppanuus Jatkeen kanssa kattaa viestinnän kokonaisvastuun lisäksi operatiivisen toimittajaroolin kaikissa markkinoinnin ja viestinnän tuotannoissa sekä verkkopalvelun kehittämistyössä.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille kuinka ottaa sinuun yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

* Vaaditut kentä