browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin

Verkkokaupat.

Olemme erikoistuneet asiakaskohtaisesti räätälöitäviin verkkokauppatoteutuksiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toimialaan sopivat toiminnallisuudet.

Voimakas digitalisaatio kaupankäynnissä on haastanut yritykset uudistamaan myyntistrategioitaan. Verkkokaupan tehokkuus mahdollistaa kannattavuuden kasvattamisen kohtuullisilla investoinneilla. 

Monissa organisaatiossa verkkokaupan aloittamisen haasteeksi muodostuu saatavilla olevien valmisratkaisujen sopimattomuus yhtiön toimintamalleihin tai taustajärjestelmiin. Olemme tästä syystä erikoistuneet asiakaskohtaisesti räätälöitäviin verkkokauppatoteutuksiin.

Verkkokauppatoteutuksissa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toimialaan ja liiketoiminta-alueeseen sopivat toiminnallisuudet sekä toteutamme vaadittavat integraatiot maksupalveluihin sekä taustajärjestelmiin, kuten ERP, PDM, PIM ja taloushallinto.

Sähköistä kaupankäyntiä voidaan tehdä myös rajatummalle kohderyhmälle toteuttamalla verkkokauppa tai tilausjärjestelmä extranetiin. Tilausjärjestelmän toteuttaminen ja käyttöönotto on usein luultua kevyempi projekti, koska esimerkiksi maksuliikenne hoituu jo olemassa olevien laskutusprosessien mukaisesti.

Kysy lisää verkkokaupparatkaisuistamme

___

Työesimerkkejä verkkokaupoista

Data-Systems, Ostinato

 

Data-Systems

Tutustu Data-Systemsin verkkokauppatotetutukseen.

Tutustu

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille kuinka ottaa sinuun yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

* Vaaditut kentä