browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin

Verkkopalvelut ja verkkokaupat.

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme liiketoimintaa tukevat verkkopalvelut ja verkkokaupat avaimet käteen toimituksina.

Verkkopalvelut

Olemme erikoistuneet verkkopalvelutoteutuksiin, joihin usein liittyvät esimerkiksi integraatiot, intranet, extranet, tuotetietokanta, verkkokauppa, varausjärjestelmä tai muut liiketoiminnan sovellukset.

Verkkosivuprojektimme sisältävät konseptisuunnittelun, visuaalisen ilmeen ja responsiivisen käyttöliittymän suunnittelun, asiakkaan tarpeeseen sopivan avoimenlähdekoodin julkaisujärjestelmän, teknisen toteutuksen, käyttökoulutuksen sivustojen sisällönhallintaan, sivuston julkaisun, hakukoneoptimoinnin, palvelinylläpidon sekä käytöntuen sisällön ylläpitäjille.

Projektit aloitamme aina workshopilla, jossa kartoitetaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeet, toimintaympäristö ja pohditaan yhdessä asiakkaan kanssa millaisella verkkopalvelukokonaisuudella saavutetaan juuri kyseisen asiakkaan tavoitteet.

Verkkokaupat

Verkkokauppatoteutuksissa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toimialaan ja liiketoiminta-alueeseen sopivat toiminnallisuudet sekä toteutamme vaadittavat integraatiot maksupalveluihin sekä taustajärjestelmiin, kuten ERP, PDM, PIM ja taloushallinto.

Sähköistä kaupankäyntiä voidaan tehdä myös rajatummalle kohderyhmälle toteuttamalla verkkokauppa tai tilausjärjestelmä extranetiin.

Kysy lisää verkkokaupparatkaisuistamme ja tutustu WordPress -ja WooCommerce -ratkaisuihimme.

Hakukoneoptimointi ja web-analytiikka

Verkkopalvelun yksi tärkeimmistä liiketoimintatavoitteista on haluttujen kohderyhmien tavoittaminen. Hakukoneoptimoinnilla (SEO) ja hakukonemarkkinoinnilla (SEM) voidaan parantaa sivuston löydettävyyttä hakukoneissa. Näkyvyyden kehittäminen vaatii taustatiedon keräämistä ja jäsentämistä ymmärrettävään muotoon, jossa apuna voidaan käyttää analytiikan työkaluja, kuten Google Analyticsia.

Verkkopalvelua tulee kehittää myös julkaisun jälkeen. Tähän kehitykseen tarvitaan yhdistelmä optimointia, markkinointia ja analytiikkaa. Web-analytiikka on ohjauksen ja optimoinnin yhdistelmä, jonka perustana on aina data. Jotta sivustosi voisi menestyä, selvitämme ketkä siellä vierailevat, sekä minkä ikäisiä, maalaisia ja kielisiä he ovat. Näin kohdennamme sisältösi vastaamaan potentiaalisten asiakkaiden tarpeita. Lisäksi selvitämme, miten he löytävät sivustosi ja mitä he tekevät sivustollasi vieraillessaan.

Lue lisää ja kysy tarjousta hakukoneoptimoinnista, Google-mainonnasta tai analytiikkapalveluista.

Teknologiat

Wordpress, TYPO3, Woocommerce

Akateeminen Kirjakauppa

Vastasimme Akateemisen Kirjakaupan verkkopalvelutoteutuksesta sekä Lasten Lukupassi -sivustokokonaisuudesta.

Tutustu

Haluatko kuulla lisää?

Kerro meille kuinka ottaa sinuun yhteyttä, niin keskustellaan lisää!