Tuotetiedonhallinta PIM

Tarjoamme keskitetyn ratkaisun tuotetiedon hallintaan.

Keskitetyllä tuotetiedon hallinnalla varmistetaan laadukas asiakaskokemus sekä tehokas palveluprosessi. Onnistunut tuotetiedonhallinta auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja luomaan erinomaisen asiakaskokemuksen.


Kysy lisää, niin keskustellaan tarpeestanne!
Tarvitsetko monipuolisen
PIM-järjestelmän?

AKENEO PIM

Akeneo on maailman johtavia tuotetiedonhallinnan järjestelmäratkaisun tarjoajia ja sillä on yli 46 000 asiakasta ympäri maailman. 


Mediasignal tarjoaa asiakkailleen Akeneon ratkaisua tuotetiedon hallintaan, rikastamiseen ja monikanavajulkaisuun. Akeneo PIM:in avulla tuotetietosi on nopeasti saatavilla eikä asiakkaita menetetä tuotetiedon puutteen tai löydettävyyden vuoksi.

Laadukkaampaa tuotetietoa
PIM-ratkaisun avulla

Digiympäristössä menestyminen edellyttää laajaa ja laadukasta tuotetietoa. Perustietojen lisäksi vaaditaan kuvia, videoita, kuvauksia ja käyttökokemuksia. Laajojen tietomäärien keskitetyn hallinnan mahdollistaa nykyaikainen PIM-ratkaisu. 


Akeneo PIM:in avulla voit laajentaa ja hallita tuotetietoa yhdellä työkalulla. Ratkaisumme avulla tuotetietoa voidaan käyttää eri laitteilla ja kaikissa kanavissa. Akeneo PIM:in ansiosta tuotekanta on aina ajan tasalla.

Tuotetiedon julkaisu kanavakohtaisesti

Yksi Akeneo-monikanavajulkaisun suurimmista eduista on mahdollisuus määritellä näytettävä tuotevalikoima, tuoterakenne ja tuotetieto kanavakohtaisesti. Järjestelmässä voidaan hallinnoida useita eri tuotelinjoja, maavalikoimia, kieliversioita ja julkaista haluttu tuotetieto kanavakohtaisesti eri kohderyhmille sopivassa muodossa.


Akeneo PIM:in keskeisenä ajatuksena on helpottaa tuotetiedon kohdennettua julkaisua eri kanaviin, kuten esimerkiksi verkkosivuille, verkkokauppaan, mobiilisovelluksiin ja B2B-asiakkaiden tilausjärjestelmiin.

Tuotetiedonhallinta skaalautuu
liiketoiminnan tarpeisiin

Tuotetiedonhallinnan suurin haaste on tiedon hajanaisuus. Tietoa on voitu koota eri osastoihin, järjestelmiin, tiedostoihin, verkkolevyille tai printtimateriaaleihin. Tämä tarkoittaa, että samaa tietoa saatetaan päivittää useita kertoja, päivitykset saattavat viivästyä tai ne jäävät kokonaan tekemättä.
   

Keskitetty tuotetiedonhallinta ratkaisee nämä ongelmat yhdellä ohjelmistolla, jonka ansiosta kaikki tieto on saatavilla samasta tietolähteestä. Akeneo PIM:in avulla yrityksesi palveluprosessit tehostuvat ja asiakastyytyväisyys kasvaa.

Tuotetiedon hallinta - PIM - Mediasignal

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Kysy lisää ratkaisuistamme ja tuotetiedon hallinnasta.