Rakennamme verkkosivut sekä verkkokaupat yrityksesi tarpeisiin.

Lähetä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä!

TUTUSTU TARKEMMIN

Verkkopalvelut

Olemme erikoistuneet vaativiin verkkopalvelutoteutuksiin, joihin liittyvät usein esimerkiksi integraatiot, intranet, extranet, tuotetietokanta, verkkokauppa, varausjärjestelmä tai muut liiketoiminnan sovellukset.

Verkkokaupat

Verkkokauppatoteutuksissa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toimialaan ja liiketoiminta-alueeseen sopivat toiminnot sekä integroimme tarvittavat maksupalvelut ja taustajärjestelmät, joita ovat esimerkiksi ERP, PDM, PIM ja taloushallinto.


Sähköistä kaupankäyntiä voidaan tehdä myös rajatulle kohderyhmälle luomalla verkkokauppa tai tilausjärjestelmä extranetiin.

Kotisivut yritykselle.
Nettisivut yritykselle.

Verkkokauppa yritykselle.

Asiakkaitamme

Voit tutustua töihimme tarkemmin klikkaamalla logoa.

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, jonka monipuoliset ominaisuudet ja lukemattomat lisäosat mahdollistavat kustannustehokkaan ja ketterän sivustokehityksen. WooCommerce on WordPressin lisäosa ja maailmanlaajuisesti käytetyin verkkokauppajärjestelmä. WordPress ja WooCommerce perustuvat avoimeen lähdekoodiin, mikä tekee sivujen muokkaamisesta ja sisällönsyötöstä vaivatonta.


WordPress ja WooCommerce toimivat saumattomasti yhdessä. Ne mahdollistavat sisältösivujen, blogin ja verkkokaupan liittämisen yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin saadaan käyttöön ominaisuuksia, joiden ylläpitäminen muilla julkaisujärjestelmillä on monimutkaista ja aikaa vievää. WooCommercen avulla verkkokauppasi ulkoasu voidaan räätälöidä juuri sinun yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin. Näyttävä graafinen ilme ja optimoitu käyttökokemus varmistavat, että verkkokauppa erottuu kilpailijoista ja asiakastyytyväisyys on korkea.

Verkkosivut ja verkkokauppa saman katon alla

Perusta oma verkkokauppa - WooCommerce - Mediasignal
Kotisivut yritykselle - WordPress - Mediasignal

Suunnittelemme ja toteutamme verkkopalvelut ja verkkokaupat yritykselle.

Kehitys

Autamme yritystäsi sivuston seurannassa ja optimoinnissa.

Analytiikka

Yhdistämme tarvitsemasi palvelut ja sovellukset toimivaksi kokonaisuudeksi.

Integraatiot

Autamme valmiin sivuston päivityksessä ja muokkauksessa.

Jatkuva yhteistyö

Aloitetaan projektisi!

Kysy lisää verkkopalvelutoteutuksistamme.