browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Caverion

Intranet - yli 15 000 globaalia käyttäjää.

Mediasignalin ja Caverionin yhteistyö lähti liikkeelle Caverionin etsiessä kotimaista TYPO3-alustan asiantuntijakumppania toteuttamaan Intranet-projektia.

Mediasignal on vastannut Caverion Oyj:n intranetin kokonaistoteutuksesta sisältäen TYPO3-alustan käyttöönoton, teknisen toteutuksen sekä AD-integraation.

Intranet tehokkaaseen sisäiseen viestintään

Caverion Intranet kokoaa globaalisti toimivan yhtiön uutiset ja tiedotteet koko organisaation saataville. Tiedotteita voidaan kohdentaa maa- ja toimipistekohtaisesti. Globaalisti voidaan viestiä mm. uusista nimityksistä ja asiakkuuksista. 

Intranet tarjoaa myös työkaluja sisäisen tiedon visualisointiin ja raportointiin.

Kuvapankki ja web-to-print

Intranetiä täydentämään Mediasignal toimitti kuvapankkiohjelmiston aineistojen hallintaan ja jakeluun. Web-to-print -sovelluksen avulla sähköistettiin käyntikorttien tilausprosessi. Uudessa tilaussovelluksessa käyttäjä voi selaimen kautta täyttää tietonsa valitsemaansa käyntikorttipohjaan ja esikatsella sekä lähettää painovalmiin käyntikortin painoon.

> 15 000

Intranet käyttäjää

5

Kieliversiota

Asiakas

Caverion Oyj suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Caverion toimii 12 maassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.

Palvelut Intranet / Ohjelmistokehitys / Kuvapankki / Active Directory –integraatio / Web-to-print