browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Caverion

Vankkaa kokemusta teollisuuden prosesseista.

Caverion Oyj suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Caverion toimii 12 maassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Työntekijöitä on yhteensä noin 17 400.

Caverion syntyi kiinteistöteknisten ja teollisuuden palveluiden irtautuessa YIT-konsernista itsenäiseksi konsernikseen vuonna 2013. Yhtiön osake (CAV1V) noteerataan Helsingin pörssissä.

Mediasignalin ja Caverionin yhteistyö alkoi alun perin siitä, kun Caverion etsi intranetilleen sopivaa alustatoimittajaa. Yhteistyö on sen jälkeen laajentunut kattamaan myös muita sähköisen liiketoiminnan järjestelmiä.

Asiakas

Palvelut Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen / Intranet / Ohjelmistokehitys

Teknologiat TYPO3 / Kuvapankki / Active Directory –integraatio / Web-to-print

Intranet sisäisen tiedotuksen välineenä yli 17 000 työntekijän konsernissa

Caverion Oyj on aidosti eurooppalainen yhtiö, jolla on työntekijöitä 12 maassa. Caverion-konsernille intranet toimii sisäisen tiedotuksen työvälineenä ja on tärkeä viestintäkanava organisaatiossa. Intranetissa henkilöstö voi lukea muun muassa konsernin ajankohtaiset uutiset, nimitykset ja tapahtumat. 

Selainpohjainen Web-to-print järjestelmä käyntikorttien tilaamiseen

Web-to-print -ratkaisu on tehokas tapa huolehtia toistuvien painotöiden automatisoinnista kuten esimerkiksi käyntikorttien tilaaminen. Caverion käyttää ratkaisua, jossa käyttäjä voi selaimen kautta täyttää tietonsa valitsemaansa käyntikorttipohjaan ja lähettää tilauksen automatisoidusti painoon.