browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Dahl

Enemmän kuin osiensa summa.

Dahl on LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Dahl toimii yli 300 toimipisteessä Pohjoismaissa, Virossa ja Liettuassa. Yhtiö kuuluu osana kansainväliseen Saint-Gobain -konserniin.

Mediasignal on suunnittellut ja rakentanut Dahl:lle sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja, jotka kattavat hyvin monipuolisesti liiketoiminnan eri osa-alueita.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Konseptisuunnittelu / Graafinen suunnittelu / Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen / Verkkosivusto / Ohjelmistokehitys

Teknologiat TYPO3 / Tuotetietokanta / Kuvapankki / Integraatiot / Extranet / Web-to-print

Tuotedatan integraatioilla lisäarvoa Dahlin sähköisiin palveluihin

Dahlin mittava yli 20 000 tuotenimikkeen valikoima on selattavissa kokonaisuudessaan Mediasignalin toteuttamilla verkkosivuilla. Tuotetiedon hallintaan on liitetty tuotetietokanta, kattava ERP-integraatio ja integraatiot kuvapankkiin sekä LVI-infoon. 

Dahl hyödyntää kuvapankkiratkaisuamme sekä kuvien että ainestodistusten jakoon 

"Ainestodistuspankin kautta jaetaan yli 100 000 dokumenttia vuosittain.”

Ainestodistuspankki on Dahlin tarkoituksiin räätälöity kuvapankkiratkaisu. Keskitetty hallintaohjelmisto sisältää yli 170 000 dokumenttia. Ainestodistuspankkia käytetään pääasiallisena työvälineenä dokumenttien siirtoon, hallintaan ja jakamiseen. Tämän lisäksi asiakkaat pystyvät lukijarajapinnasta hakemaan dokumentteja myös itsenäisesti.

Dahl hyödyntää kuvapankkiratkaisuamme myös kuvien hallintaan ja varastointiin. Verkkosivujen tuoteosiosta on automatisoitu integraatio kuvapankkiin ja LVI-infoon.

Web-to-Print – kustannus­tehokkuutta tuoteluetteloihin

Tänä päivänä internet mahdollistaa tietoarkistojen hyödyntämiseen myös suoraan painotuotteisiin. W2P-ratkaisu on tehokas tapa huolehtia toistuvien painotöiden automatisoinnista esimerkiksi valtavan tietomassan siirtämisen suhteen.

Dahlin tuoteluetteloiden sivumäärät ovat useita satoja ja tiedot siirretään tuotetietokannasta suoraan Indesign-taittopohjiin. Taittopohjat on modifioitu vastaanottamaan tuotetiedot ja –kuvat.

Taittajan työksi jää automatisoidun siirron jälkeen enää liittää tuoteluetteloon mahdolliset lisäsisällöt sekä kannen suunnittelu ja taitto.

Toimittajaextranet pilotointivaiheessa

Toimittajaextranet tuo kaivattua apua toimitusketjun hallintaan liittyen. Toimittajien ja ostajien yhteinen työväline auttaa yli 20000 varastonimikkeen hintojen hallinnassa ja raportoinnissa.

Extranet on pilotointivaiheessa ja tullaan julkaisemaan tänä vuonna.

Mediasignal on toteuttanut erittäin joustavasti sivuston tuotetietokantoineen mittavalle, yli 20 000 tuotteen valikoimallemme.
Sanna Salminen, Dahl