browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Data-Systems

Verkkokauppa palvelee automatisoidusti.

Data-Systems on elektroniikka-alan perheyritys, joka on perustettu vuonna 1993. Aluksi yhtiön toiminta keskittyi pääosin muistituotteisiin, josta se laajentui lähes kaikille IT-tuotteiden osa-alueille.

Yhtiön ideana on tarjota sähköisen kaupan palveluita pitkälle kehitetyn verkkokaupan kautta.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Palveluarkkitehtuuri / Verkkokauppa

Verkkokauppaan täysin uusi kehitysversio

Data-Systemsin ensimmäinen sähköinen kauppapaikka avasi ovensa vuonna 1996. Siitä lähtien yrityksen kotisivuja on kehitetty aktiivisesti ja asiakkaan näkökulmasta. Kesällä 2013 julkaistiin Mediasignalin suunnittelemana ja räätälöimänä kolmas ja samalla täysin uuden kehitysversion verkkokauppa.

Palvelun arkkitehtuuri suunniteltiin toimivaksi pitkälle automatisoidusti, jotta suuri määrä tavaranimikkeitä pystyttiin hallitsemaan ammattiotteella. Myytävien tuotteiden tilaustiedot haetaan automaattisesti viideltä eri toimittajalta, samalla tietokantaan kirjautuvat tuotekohtaiset tuotetiedot sekä varastosaldo. Tuotekuvat ja tuotekuvaukset haetaan tuotenumeron perusteella kerran vuorokaudessa.

”Laaja ja loogisesti suunniteltu palveluformaatti takaa helpon ostamisen ja nopeat toimitusajat – pystymme toimittamaan yli 90 % tilatuista tuotteista jo seuraavaksi arkipäiväksi”

Asiakkaan mentyä verkkosivustolle ja suoritettuaan oston, se kirjautuu maksupalveluun tilauksena, joka kirjautuu puolestaan tapahtumana ERP-järjestelmään ja toimituslogistiikkaan.

Automaattisen verkkokaupan toiminnan tukena kolme tuotekonfiguraattoria auttavat mm. oikean muistin, kaapeleiden ja varaosien valinnassa.

Tuotevalikoima kattaa tällä hetkellä yli 200.000 tuotetta ja on yksi Suomen suurimmista. Data-Systems edustaa monia Suomessa harvinaisia merkkejä.