browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Ekovilla

Hyvän elämän eristeratkaisut.

Ekovilla Oy valmistaa ja myy suosittuja Ekovilla-eristeitä sekä asfaltin valmistuksessa tarvittavaa orgaanista kuitua. Yhtiöllä on puukuitueristeitä valmistavat tuotantolaitokset Kouvolassa, Kiimingissä ja Ylistarossa. Yli kolmenkymmenen vuoden hyvät asiakaskokemukset ovat tehneet Ekovillasta omakotirakentajien- ja korjaajien suosikkieristeen. Ekovillan asiakkaita ovat talotehtaat, rakennusliikkeet, rautakaupat sekä kuluttajat.

Mediasignalin ja Ekovillan yhteistyö ulottuu jo useamman vuoden ajalle ja on sisältänyt erilaisia digitaalisen median liiketoimintaratkaisuja.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Konseptisuunnittelu / Graafinen suunnittelu / Verkkosivusto / Ohjelmistokehitys

Teknologiat TYPO3

Ekovilla.com palvelee neljällä kielellä

Ekovillan brändiuudistuksen yhteydessä uudistettiin Ekovillan verkkosivusto kokonaisuudessaan ja se sai raikkaan uuden ilmeen ja käyttöliittymän. Ekovilla.com palvelee kuluttajia, jälleenmyyjiä ja muita ammattikohderyhmiä ja tarjoaa kattavan paketin tietoa lämmöneristämiseen liittyen. Sivusto on käännetty neljälle eri kielelle.

Extranet varastotilauksiin ja toimitusmyyntiin

Ekovillan Extranet-osiossa jälleenmyyjät voivat tehdä tilauksia sähköisen palvelukanavan kautta. Extranet löytyy Ekovillan verkkosivustolta ja on näin ollen kätevästi saavutettavissa muun tuotetiedon läheisyydestä.

Lisäeristyslaskuri laskee energiasäästöä

Toteutimme Ekovillalle websovelluksen energiasäästölaskentaan. Lisäeristyslaskuriin täytetään eristettävään taloon ja sen rakenteeseen liittyviä tietoja sekä tehdään eristevalinta. Laskuri laskee säästön vuodessa sekä takaisinmaksuajan investoinnille.

Tutustu
Yhteistyö Mediasignalin kanssa on ollut mutkatonta. Henkilökunnan palvelualttius on tehnyt jatkuvat verkkosivujen uudistuksetkin helpoksi.
Ilkka Romppainen, Tuotepäällikkö, Ekovilla