browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Jollas Instituutti

Askel edellä.

Jollas on ammattitaitoinen koulutusalan verkosto, josta löytyy ketterästi vaikuttavia valmennusratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin ja muutostilanteisiin. Jollas valmentaa myyjiä, asiantuntijoita, esimiehiä ja johtoa, jotta liiketoiminnot voivat menestyä ja tuottaa laadukkaita palveluja asiakasomistajille sekä S-ryhmän muille asiakkaille.

Jollaksen toiminnan tarkoitus on luoda toimintansa kautta myös ylivoimaista kilpailuetua S-ryhmän liiketoiminnoille kehittämällä osaamista ja tukemalla muutosten läpivientiä.

Mediasignal suunnitteli ja toteutti S-ryhmän koulutus- ja henkilöstövalmennuksen verkkopalvelu-uudistuksen, jonka lähtökohtana oli mm. tiedon helppo löydettävyys. Lisäksi tavoitteena oli, että sivuston visuaalinen ilme ja sisältökokonaisuus olisivat Jollaksen vision mukaisia.

Näyttävä sivusto sisältää kosolti Jollaksen toimintaan soveltuvia ratkaisuja, kuten esimerkiksi kattavan valmennusosion hakutoiminteineen, referenssi- ja case-salkun sekä viestintää palvelevan blogi- ja Jollas NewsLive-osion. Lisäksi SOME-ympäristö on rakennettu selkeäksi käyttää.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Verkkopalvelu / Valmennustietokanta

Teknologiat TYPO3