browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Molok Oy

Se aito ja alkuperäinen.

Molok Oy on Syväkeräys®-menetelmän keksijä ja kehittäjä. Yli 25 toimintavuotensa aikana Molok on laajentunut kansainväliseksi yritykseksi, jonka tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa.

Ympäristöä, kustannuksia ja aikaa säästävää järjestelmää käyttävät päivittäin miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Tuotteita on erilaisissa asumisen kulttuureissa, yhteensä yli 140 000 yksikköä.

Yhteistyö starttasi pohdinnasta, jossa verkkoviestinnän rooli todettiin jääneen suppeaksi kaivaten uudistumista ja nykyaikaista otetta – vanhan rakenteen ei koettu enää kuvastavan tarpeeksi hyvin menestyvän ympäristöteknologian markkinajohtajan imagoa ja kattavaa tuotetarjontaa.

Mediasignal suunnitteli Molok Oy:lle verkkopalveluratkaisun, jonka lähtökohtana oli brändi-ilmeen kirkastamisen lisäksi mm. tuotetiedon helppo löydettävyys. Tavoitteena niin ikään oli, että sivuston visuaalinen ilme ja sisältökokonaisuus avautuisivat uudella tavalla niin kansainvälisille kuin paikallisille kohderyhmille.

Ratkaisu sisältää paljon toimintaa tukevia osioita, kuten esimerkiksi kattavan tuoteperhekuvauksen, jäteratkaisussa opastavan jäteapurin sekä suodatuksella toimivan referenssigallerian. Myös suunnittelijoille ja rakennuttajille on kohdennettu oma tieto-osio.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Palvelusuunnittelu / Sisältösuunnittelu / Brändinkehitys

Teknologiat Aineistonhallintaratkaisu Imagebank Independent

Suodatuksella toimiva referenssigalleria

Referenssigallerian avulla käyttäjälle tarjotaan eri kohde- ja toteutusvaihtoehtoja. Haluttua valintaa voi täsmentää suodattamalla ja kohdentamalla haluttu malli esimerkiksi tuoteperheen, käyttökohteen tai verhoilumateriaalin mukaan. Malliesimerkkien avulla voidaan löytää paras kohteeseen sopiva ratkaisu.

Referenssigalleria auttaa ideoinnissa ja ratkaisun suunnittelussa – tätä kautta korostuu myös tuotteiden ja tuotevariaatioiden monipuolisuus ja lukuisat käyttömahdollisuudet.