browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
NCC

Strateginen kumppanuus.

 

Strateginen kumppani viestintään ja liiketoiminnan sähköiseen kehittämiseen

Mediasignal solmi vuonna 2018 yhteistyösopimuksen ruotsalaisen NCC-konsernin markkinoinnin ja viestinnän palveluiden ulkoistamisesta Mediasignalin asiantuntijoille. Yhteistyö käsittää monimuotoisten palveluiden suunnittelun sekä strategisia ja taktisia toimenpiteitä liiketoiminta-alueiden tarpeisiin.

 

 

Vieraile sivustolla

Asiakas

NCC on yksi johtavista rakentamisen, kiinteistökehityksen ja infrastruktuurin yrityksistä Pohjois-Euroopassa.

Palvelut Brändinkehitys / Liiketoiminnan sähköinen kehitys / Viestintä ja graafinen suunnittelu / Markkinointi

Uusia näkemyksiä, kustannustehokkuutta ja skaalautuvuutta

Yhdessä tekeminen perustuu skaalautuvaan rakenteeseen – tarjoamme nopeasti laajasta tiimistämme oikeat ammattilaiset kuhunkin tehtävään. Osaamisemme ulottuu digitaalisista ratkaisuista ja ohjelmistokehityksestä brändi-identiteettiin, markkinointiin ja viestintään.

NCC on laajalti tunnettu brändi. Tehtävänämme on myös varmistaa, että kaikki toimenpiteet vastaavat yhdenmukaisesti brändiohjeita kanavariippumattomasti. 

Vahvuutena monipuolinen suunnittelukokemus ja liiketoiminnan tuntemus

NCC painotti kumppanin valinnassa asiantuntijuutta liiketoiminnan kehittämisessä, markkinoinnissa ja viestinnässä sekä näkemystä ja ammattiosaamista nykyaikaisten digitaalisten palvelumuotojen hyödyntämisessä.

Suunnittelutyömme perustuu visioon ja tahtotilaan, joita olemme mukana sparraamassa. Tuotamme uusia näkemyksiä, haastamme businessajattelua. Sitoutuneena kumppanina tiedämme, että tuloksia ja uusia onnistumisia tehdään yhdessä.