browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Oras

Tuotetiedon julkaisu ja kansainväliset markkinat verkkopalvelun keskiössä.

Oraksen ja Mediasignalin yhteistyö käynnistyi Proof of Concept -projektilla, jossa mallinnettiin tuotetiedon automatisoitua julkaisua PIM-integraatioon (Product information management) perustuen. Onnistuneen POCin jälkeen toteutimme verkkopalvelun kokonaisuudistuksen.

Mediasignal on vastannut verkkopalveluratkaisun kokonaistoteutuksesta sisältäen verkkopalvelukonseptin, visuaalisen ilmeen ja teknisen toteutuksen integraatioineen.

Verkkopalvelun tuoteportfolio on integroitu tuotetiedonhallintajärjestelmään (PIM), jossa tuoterakenteita, tuotetietoa kieliversioineen sekä tuotteiden ja resurssien näkyvyyttä verkkosivustolla kokonaisuudessaan hallinnoidaan. PIM-järjestelmästä siirtyvät myös tuotekuvat ja muut valitut resurssit Mediasignalin toteuttamaan kuvapankkiin samanaikaisesti tuoteintegraation kanssa.

Mediasignal toimitti ratkaisun Google Cloud pilviteknologia-ympäristöä käyttäen, jolla taataan palvelun hyvä saatavuus globaalisti.

yli 2 200

Tuotteita

12

Kieliversiota

5

Integraatiorajapintoja

Vieraile sivustolla

Asiakas

Oras on merkittävä keittiö- ja kylpyhuonehanojen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Yhtiön perustamisesta vuodesta 1945 alkaen Oras on tuonut markkinoille korkealaatuisia designtuotteita, joissa hyödynnetään käyttäjäystävällisyyttä parantavia teknisiä ratkaisuja. Jokainen teknologinen yksityiskohta tuotteissa on suunniteltu edistämään veden ja energian tehokasta käyttöä. Kosketusvapaat hanat Oras esitteli Euroopan LVI-markkinoille jo 1990-luvulla. Oraksen visiona on tulla elektronisten hanamarkkinoiden todelliseksi omistajaksi Euroopassa.

Palvelut POC / Verkkopalvelu / PIM / Datasheet / Kuvapankki / Integraatiot / Google Cloud