browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Ostinato

Nuotteja ja musiikkikirjallisuutta.

Ostinato Oy on suomalaisten musiikinopiskelijoiden vuonna 1979 perustama nuottikauppa. Ostinaton erikoisalaa on klassinen musiikki. Laajassa valikoimassa on tarjolla myös jazz-, viihde- ja kansanmusiikinnuotteja sekä musiikkikirjallisuutta. Ostinato palvelee verkossa sekä myymälässä Helsingin Töölöntorin laidalla.

Mediasignalin ja Ostinaton yhteistyö alkoi, kun Ostinato etsi kumppania uudistamaan verkkokaupparatkaisunsa, joka tukee ja toimii saumattomasti yhteen kivijalkamyymälän kanssa.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Konseptisuunnittelu / Graafinen suunnittelu / Mainostoimistopalvelut / Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen / Verkkosivusto / Ohjelmistokehitys

Teknologiat TYPO3 / Verkkokauppa / Tuotetietokanta / Integraatiot

Verkkokaupan tärkeä rooli liiketoiminnassa

Verkkokauppa integroitiin toiminnanohjausjärjestelmään ja myynnissä oleva laaja tuotevalikoima saatavuuksineen päivittyy automatisoidusti verkkokauppaan. Ostamisen toimintoihin ja käytettävyyteen kiinnitettiin erityisesti huomiota, niin että ostaminen olisi käyttäjälle mahdollisimman intuitiivista.

 

Uutta ilmettä jatkettiin myös ilmoitusaineistoissa

Verkkokaupan konsepti ja ulkoasu uudistettiin projektin yhteydessä. Ostinatolle luotiin myös viestinnällisiä kärkiä iskulauseiden avulla, joita käytetään aktiivisesti sivuston eri osioissa.

Uutta ilmettä ja konseptia on jatkettu myös Ostinaton ilmoittelussa, johon Mediasignal on toimittanut myös painoaineistoja.

Olemme tosi tyytyväisiä uusien sivujemme ulkonäköön ja henkeen, ne tuntuvat omilta. Ihan ensimmäisistä tapaamisista lähtien tuli helpottunut tunne siitä, että meitä ymmärretään emmekä tule nielaistuiksi jonkin meille vieraan ja ulkoapäin rakennetun mielikuvan sisälle.
Pia Antikainen, Ostinato