browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Paunu

Matkusta mukavammin.

Väinö Paunu Oy tarjoaa linja-autoliikenteen aikataulunmukaisia reitti- ja tilausliikennepalveluja Pirkanmaalta käsin. Yhä tänä päivänä perheyhtiönä toimiva Väinö Paunu Oy on perustettu vuonna 1926.

Väinö Paunu Oy:n pikavuoroliikenne kuuluu kiinteänä osana valtakunnalliseen ExpressBus-järjestelmään.

Mediasignalin ja perinteikkään tamperelaisen tilausliikenneyhtiön, tuttavallisesti  Paunun kanssa solmittu yhteistyö alkoi vuonna 2015. Lähes sata vuotta toiminut palveluyhtiö kaipasi liiketoimintaansa nykyaikaisia digitaalisia palvelumuotoja sekä verkkoviestintään uutta, raikasta yleisilmettä.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Verkkopalvelu / Verkkokauppa / Visuaalinen identiteetti / Valokuvaus

Teknologiat TYPO3

Asiakaslähtöiset ratkaisut liiketoiminnan tueksi

Mediasignal lähestyi Paunun toiveita ajatuksella, jossa kerrottaisiin bussilla matkustamisen helppoudesta ja mukavuudesta. Tavoitteena oli myös saada matkustava asiakas kiinnostumaan palvelukokonaisuudesta ja hakeutumaan mahdollisimman lähelle tarjottavaa palvelua.

Lisäksi haluttiin antaa uudenlainen ja ajan muuttuvaan henkeen soveltuva viesti kehittyvästä alan toimijasta.

Tekniset ratkaisut toivat mukanaan toiminnallisuutta

Paunulla pääsee joustavasti kaikkialle. Ostamalla liput helposti ennakkoon verkkokaupasta, voi säästää matkakustannuksissa huomattavasti.

Sen lisäksi, että Mediasignal uudisti visuaalisesti verkkosivuston kauttaaltaan, lisättiin mukaan palveluihin uusia, teknisiä toiminnallisuuksia ja virikkeellisiä elementtejä kuten eri vuodenaikoihin ajoittuvien tapahtumien matkapakettitarjonta.

Myös kattava aikatauluhaku ja matkalippujen tilausjärjestelmä aktivoitiin verkkokauppana osaksi uutta sivustoa. Visuaalista kokonaisuutta täydensi projektin aikana kuvattu valokuvasarja.