browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Prima Pet Premium

Hyvinvointia lemmikeille.

Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut tamperelaissyntyinen, nykyisin Pirkkalassa sijaitseva lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike.

Mediasignalin ja Prima Petin yhteistyö on ollut hyvin monimuotoista jo useamman vuoden ajan. Primapetin laaja tuotekattaus ja useat kuluttajabrändit ovat tarkoittaneet sitä, että verkkosivustoja on useita. Näin sivustojen laajennettavuus ja niiden hallittavuus ovat nousseet avainasemaan.

Asiakas

Palvelut Konseptisuunnittelu / Graafinen suunnittelu / Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen / Verkkosivusto / Ohjelmistokehitys

Teknologiat TYPO3 / Tuotetietokanta

Alustana Open Source –järjestelmä TYPO3

Lähtötilanne yhteistyöhön oli se, että Prima Petillä oli käytössä useita eri kotisivualustoja ja näiden päivitys sekä tieturva-asiat alkoivat muodostua kestämättömiksi. Kilpailutuksessa Prima Pet päätyi Mediasignalin TYPO3-alustaan. Järjestelmävalinta tarkoitti kokonaisuuden parempaa hallittavuutta ja kustannustehokkuutta kaikin puolin.

Tällä hetkellä Prima Petillä on TYPO3-alustan päälle rakennettuna noin 10 nettisivua, joista osasta löytyy useampi kieliversio.

Yhteinen tuotetietokanta ja tuotetiedon helppo hallinta

Sivustojen taustalle on toteutettu laaja tuotetietokanta, jotta ison tuotevalikoiman hallinta olisi helpompaa. Yhteinen tuotetietokanta sisältää tuotetietoja sekä kuvia, joita kannasta voidaan hallitusti hakea eri palveluihin rajapinnan avulla.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä sivustojen käytettävyyteen. Mediasignal panostaa alustan kehitystyöhön ja vastaa siitä, että esimerkiksi tietoturvapäivitykset ovat aina ajan tasalla. Tämä on meille ensiarvoisen tärkeää.
Timo Pärssinen, Prima Pet Premium Oy

Web-pohjainen projektinhallinta­ohjelmisto helpottaa yhteydenpitoa

Monimuotoinen yhteistyö vaatii myös hyvää projektinhallintaa. Prima Petilla ja Mediasignalilla on käytössä web-pohjainen projektinhallintaohjelmisto, johon kaikki sähköinen viestintä on keskitetty. Näin viestintä pysyy yhdessä paikassa eikä hautaudu yksittäisten ihmisten sähköposteihin.

Tuloksena verkkosivustoja lemmikkieläinten hyvinvointia tukemaan

Olemme yhteistyössä rakentaneet erilaisia lemmikkieläinten brändisivuja kuten Hau-Hau Champion, PrimaCat, Freddy ja Birdy ja Planet Pet Society. Myös suomalaisille koiranomistajille suunnattu ilmainen Koirien Terveystietopankki jatkaa lemmikkien hyvinvoinnin ja terveyden tukemista.

Tutustu:
www.prima.dog
www.hauhau.fi

www.primacat.com
www.freddyjabirdy.fi
www.planetpet.eu
www.terveystietopankki.fi
www.primapetpremium.fi