browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
SKS Group

Kansainvälistä kokonais­palvelua koneen­rakentajille.

SKS Group on vuonna 1924 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa vahvaan tekniseen osaamiseen perustuvia tuote- ja palveluratkaisuja kone- ja laitevalmistajille Suomessa ja valituilla kansainvälisillä markkina-alueilla.

Konsernin ydintoiminnot ja 6 tytäryhtiötä sijaitsevat Suomessa. Yhtiön palveluksessa on noin 700 ammattilaista ympäri maailman.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Liiketoiminnan konsultointi / Verkkopalvelu / Vuosikertomukset / 90-vuotis juhlalogo / Graafinen suunnittelu

Teknologiat TYPO3

Toimialatuntemus ratkaisevassa roolissa

SKS-konsernille oli tärkeää saada kumppanikseen sellainen toimija, jolla oli viestinnän ja digitaalisen liiketoiminnan ammattiosaamisen lisäksi vankka tuntuma ja näkemys valmistavan teollisuuden toimialan luonteesta, asiakastarpeista ja kohdemarkkinoista.

Ensimmäisenä uudistuskohteena oli verkkosivusto, jonka luonteelle suuntaa antoi halu tuoda merkittävä perheyhtiö lähelle asiakkaitaan nykyaikaisella ja käyttäjäänsä aktivoivalla palvelulla.

Lisäksi tiimimme asiantuntijat ovat osallistuneet konsernin strategiatyöhön sekä siihen liittyneeseen, viestinnän operatiivisen tekemisen kuvaamiseen.

Konsernille viestintä­materiaaleja

SKS Groupin vuosikertomusta uudistettiin. Vuosikertomuksen konsepti, tekstisisällöt sekä visuaalisuus toteutettiin Mediasignalin toimesta kokonaisuudessaan.

Vuonna 2014 SKS Group juhli mittavaa 90-vuoden matkaansa. Suunnittelimme juhlavuoden logon, joka näkyi konsernin viestintämateriaaleissa koko vuoden ajan.Groupille toteutettiin yritysvideo, joka kuvattiin SKS Groupin tiloissa Hyvinkäällä ja Vantaalla.

TW LogStackerille brändinkehitystä

SKS Groupiin kuuluva Toijala Works valmistaa muun muassa TW LogStacker puukurottajia. Kurottajat on kehitetty erityisesti tehokkaaseen puunkäsittelyyn puukentillä, maksimoimaan puun varastointitilaa hyvällä pinoamiskyvyllään.

Laadimme TW LogStacker kurottajalinjalle graafisen ohjeiston sekä kattavan tuote-esitemateriaalin myynti- ja markkinointitoimintoja tukemaan.

Brändityö valmiiksi - Uusi Kuro markkinoille

SKS Toijala Works lanseerasi kesällä 2015 TW LogStacker puukurottajalinjan huippu-uutuuden Kuron. Kuro oli täysin puhtaalta pöydältä suunniteltu uusi tuote, joka pohjautuu pitkään kokemukseen puukurottajien kehityksestä ja valmistamisesta. Kuro edustaa myös modernia muotokieltä, josta se palkittiin Red Dot –kunniamaininnalla.

Kurolle lanseeraus­suunnitelma ja markkinointi­materiaaleja

Mediasignal keskittyi viestinnän lanseeraustyössä kuvastamaan uutta suomalaista, valmistavan teollisuuden tapaa suunnitella ja rakentaa yhteistyössä menestyvä kansainvälinen tuotekonsepti. Lanseeraukseen kuului materiaalin tuottaminen sekä Kuron kattava verkkosivusto.