browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
SOS-Lapsikylä

Perheiden puolella.

SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962. Se on kansainvälisen, vuonna 1949 perustetun SOS Children's Villages International -lastensuojelujärjestön jäsen.

SOS-Lapsikylän tavoitteena on, että jokainen lapsi voisi kasvaa rakastettuna, arvostettuna ja turvassa. SOS-Lapsikylä tukee perheitä Suomessa ja maailmalla, jotta ne voisivat pysyä yhdessä.

Mediasignal toimii tiiviissä kumppanuussuhteessa SOS Lapsikylän kanssa. Olemme rakentaneet SOS-Lapsikylän toiminnan tueksi kattavan verkkopalvelun sekä suunnitelleet ja rakentaneet samaan yhteyteen verkkokaupan. Lisäksi sivustolle on toteutettu tärkeänä yksityiskohtana verkkolahjoittajapalvelu sekä siihen liittyvän maksurajapinta.

Mediasignal toimii SOS-Lapsikylälle myös viestinnän konsulttina.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Verkkopalvelu / Viestinnän konsultointi / Verkkokauppa / Verkkolahjoitus rajapintatoteutus

Teknologiat TYPO3 / Verkkokauppa

Mediasignal on SOS-Lapsikylälle hyvä kumppani, koska lasten asiat ovat lähellä heidänkin sydäntään. Saamamme palvelu on ollut aina osaavaa, ystävällistä ja asiakkaan tarpeita kuuntelevaa.
Aija Rikala, SOS-Lapsikylä

Toiminnan tärkeys näkyy

SOS-Lapsikylän tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. SOS-Lapsikylä on jo yli 50 vuoden ajan auttaneet lapsia, jotka ovat vaarassa menettää tai ovat menettäneet vanhempiensa huolenpidon. SOS-Lapsikylä tarjoaa varhaisen tuen sekä lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluja toimipisteissään eri puolilla Suomea.

SOS-Lapsikylä pyrkii vaikuttamaan siihen, että yhteiskunnassa lasten ja perheiden tarpeet otettaisiin mahdollisimman hyvin huomioon erityisesti ylisukupolvisen lastensuojelutarpeen ehkäisemiseen. SOS-Lapsikylä auttaa myös kansainvälisesti muun muassa kummilapsitoiminnan, kehitysyhteistyöhankkeiden ja katastrofiavun kautta.