browser bubble bulb cycle pen usersClient users checkmark chat mail phone attachment arrowUpRight selectArrows linkedin
Vaarojen Sanomat

Juuan ja Kolin alueen paikallislehti.

Vaarojen Sanomat on vuonna 1969 perustettu Juuan ja Kolin alueen puolueeton paikallislehti. Vaarojen Sanomien levikki on 3658 kappaletta (LT 10.3.2014).

Mediasignalin ja Vaarojen Sanomien yhteistyö alkoi, kun Vaarojen Sanomien verkkosivuston uudistaminen tuli ajankohtaiseksi ja he etsivät kumppania toteutukselle.

Vieraile sivustolla

Asiakas

Palvelut Käyttöliittymäsuunnittelu / Graafinen suunnittelu / Verkkosivusto / Verkkolehti

Teknologiat TYPO3

Paikallislehti palvelee myös verkossa

Vaarojen Sanomien verkkosivustolla käyttäjät voivat jättää ilmoitusaineistoja sähköisesti lomakkeen kautta, lähettää toimitukselle juttuvinkkejä tai tilata lehden. Myös uusimmat uutiset ja sähkeuutiset näytetään etusivulla.

Mainostajille on oma palveluosio, josta löytyvät mediatiedot ja ilmoitusaineistojen tekniset tiedot.

Vaarojen Sanomat verkkolehti

Verkkolehti on osa sivustoa ja vaatii kirjautumisen. Paperilehden tilaajat saavat ilmaiseksi käyttöön tunnukset verkkolehteä varten. Verkkolehteä voi tilata myös pelkästään.

Verkkolehti sisältää torstaisin ilmestyvän lehden artikkelit sähköisessä muodossa. Verkkolehdessä julkaistaan myös blogia sekä lukijoiden lähettämiä kuvia. Aika ajoin lukijoiden kesken toteutetaan erilaisia gallup-kyselyitä.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös sivuston kautta tehdä omiin tilaustietoihin muutoksia kuten ilmoittaa tilapäisosoitteen, tehdä jakelukeskeytyksiä, osoitteenmuutoksen tai raportoida mahdollisista jakeluhäiriöistä.